Nr. 12 - 13. april 2018

ZOO

Mandag, den 9. april 2018, var Børnehaveklassen, ABC-klassen og 2. klasse i Zoologisk Have. De havde en fremragende dag i det gode vejr og fik selvfølgelig set og studeret mange forskellige dyr, som næsehorn, giraffer og aber. Det kan være meget berigende, at komme ud af huset indimellem og få nogle friske indtryk og inspiration til den videre indlæring.

Graven er tom

I ugerne op til påske lavede eleverne i Børnehaveklassen dekorationer med den tomme grav som udtryk for Jesu opstandelse fra de døde. Hvis der ikke var en opstandelse ville kristendommen være ligegyldig. Som kristen tror vi på at Jesus opstod på tredjedagen. Det har vi netop fejret i Påsken. Det er et centralt budskab der ikke kun gælder Påsken, men for hele den kristne forståelse. Guds frelsesplan for alle mennesker bygger på den opstandne Jesus. Forældre og andre kan med fordel se de mange dekorationer eleverne har udformet på skolens hjemmeside.

Forhandlinger

Det er nok ikke gået nogen forbi at der forhandles på livet løs om de offentlige overenskomster, herunder lærerløn. Forhandlingerne er fortsat ikke færdige. Intet er afklaret. Skulle der opstå en konflikt, vil vi som skole lave en plan for, hvordan vi vil håndtere situationen og selvfølgelig orientere forældrene, hvis det bliver aktuelt.

Svømning

Svømning er aflyst på Egholmskolen i en længere periode. Det skyldes, at der er sket en større skade på flisebassinet. Bassinet er nu ved at blive repareret, men det vides ikke på nuværende tidspunkt, hvornår svømmehallen er klar igen. Vi vil som skole forsøge, at finde på andre former for motion til eleverne i den mellemliggende periode.

Vigtige datoer:

FOTOGRAFERING
Onsdag, den 25. april 2018.

STORE BEDEDAG
Fredag, den 27. april, til søndag, den 29. april 2018.

FOLKESKOLENS SKRIFTLIGE PRØVER
Onsdag, den 2. maj til tirsdag, den 15. maj 2018 afholdes de skriftlige afgangsprøver FP9 for 9. klasse.

KRISTI HIMMELFART
Torsdag, den 10. maj, til søndag, den 13. maj 2018.

PINSEFERIE
Lørdag, den 19. maj, til mandag, den 21. maj 2018.

ÅRSMØDE
Tirsdag, den 22. maj, kl. 19:00.